Acasă Recomandări GeniusPos, un soft pentru restaurant

GeniusPos, un soft pentru restaurant

Author

Date

Category

V-am spus că îmi place să gătesc? Nu-mi mai amintesc. Da, îmi place la nebunie să gătesc. Eu care habar nu aveam să gătesc, gătesc. Eu care spuneam că nu are rost să gătesc, fiindcă gătesc alții pentru mine, ador să stau în bucătărie. Soarta mi-a arătat că este foarte plăcut să gătești, să combini tot felul de ingrediente și să creezi o mâncare savuroasă.

Nu mi-am închipuit niciodată că voi deveni pasionată de gătit. Nu mi-am închipuit că gătitul va reuși să mă calmeze atât de ușor. Dar uite că imposibilul uneori devine posibil. Și fiindcă îmi place atât de mult să gătesc, mi-aș dori foarte mult să îmi deschid propriul restaurant. Dar să-ți deschizi o afacere în ziua de astăzi nu este un lucru foarte ușor. Restaurantul este o investiție serioasă, care nu poate fi făcută oricând și oricum. Atunci când deschizi o astfel de afacere trebuie să iei în calcul diferiți factori.

Dacă ai posibilitatea să îți deschizi o astfel de afacere, înainte a o face, trebuie să te gândești dacă va merge. Nu poți să deschizi un restaurant, dacă crezi că nu are nicio șansă să se transforme într-o afacere profitabilă. Este adevărat, până nu încerci, nu ai de unde să știi dacă vei avea succes sau nu. Dar, de exemplu, dacă te afli într-un oraș mic, unde există și așa prea multe baruri și restaurante, nu are rost să mai deschizi și tu unul. Există riscul să nu ai succes. Dacă totuși te decizi să-l deschizi trebuie să vii cu ceva nou, să oferi ceva ce ceilalți nu oferă, pentru a atrage clienți. Mie mi-ar plăcea să-îmi deschid un restaurant cu specific internațional. Dar, cum locuiesc într-un oraș mic nu aș avea nicio șansă cu el.

De aceea am renunțat la această idee. Cu toate acestea, vreau să vă ajut pe voi, cei care vă doriți să vă deschideți un restaurant sau aveți deja unul. Cum vă pot ajuta? Recomandându-vă GeniusPos, un soft pentru restaurant. Acest soft, dacă nu știați, vă ajută la aranjarea meselor (mesele sunt ușor de identificat când se plasează o comandă), la comandarea produselor (produsele sunt ușor de localizat fiind grupate pe secții), la nota de plată (încasarea produselor se poate  total sau parțial pe diferite mdalități de plată), la rapoarte (există o evidență a vânzarilor pe produse, secții, ospatari, evidenta, notelor emise, a bonurilor de comanda, etc. ). După cum se poate observa, este un soft foarte util. Vă recomand să-l folosiți, dacă nu ați început deja să-l folosiți.

PS: Pentru detalii despre acest soft puteți suna la: 0773 884 673.

Articolul precedentLasă-mă…
Articolul următorAmalgam

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog