Acasă Recomandări KaffeRoma te cucerește cu aromele sale

KaffeRoma te cucerește cu aromele sale

Author

Date

Category

O zi bună începe cu ceașcă bună de cafea. Așa spun toate persoanele care nici nu se trezesc bine și merg în bucătărie să-și pregătească cafeaua. Fie fac cafea la ibric, fie își fac cafea la expresor. Se așează apoi la masă și își savurează pe îndelete cafeaua. În acele momente pare că nu există lucru mai important decât acea ceașcă aburindă de cafea cu miros îmbietor. Nu sunt băutoare de cafea, dar îmi place foarte mult mirosul îmbietor. Este un miros care te atrage și parcă îți spune: Hai, savurează și tu această cafea de calitate!  

Însă, de fiecare dată când intru în bucătărie, îi rezist. Îi rezist fiindcă, din păcate, cafea îmi este interzisă. Nu am voie să o savurez, dar nimic nu mă poate împiedica să o prepar. De mică am învățat să fac cafea. Mamei mele îi plăcea tare mult să îi servesc cafeaua la pat. Mie îmi plăcea foarte mult să i-o prepar. Timpul a trecut, eu am crescut, iar mama a încetat să bea cafeaua la pat. A început să o bea în bucătărie și să și-o facă singură. Tehnologia a avansat și am ajuns la concluzia că mama merita să bea o cafea făcută nu la bătrânul ibric de cafea, ci la expresor.

Zis și făcut. Am intrat pe internet și m-am uitat după diverse modele de expresoare. M-am sfătuit și cu prietenii, și am ajuns la concluzia că cel mai bun expresor pentru mama este cel cu capsule. I-am cumpărat un expresor și i l-am făcut cadou. I-a plăcut, dar și-a făcut probleme în privința capsulelor pentru aparat. I-am zis să nu-și facă probleme, fiindcă voi căuta capsule compatibile tot internet. Și am avut dreptate.

Am căutat pe google capsule cafea și am descoperit un magazin online ce comercializează atât capsule de cafea, cât și cafea măcinată și boabe. Magazinul se numește KaffeRoma.  Imediat am intrat pe el și m-am uitat la tipurile de cafea. Mamei îi place foarte mult cafeaua Lavazza. I-am ales câteva sortimente. I-au plăcut mult capsulele Yespresso Intenso.

kafeeroma lavazza-blue-intenso

Și știți ce? A mai vrut și și-a făcut imediat comandă. După ceva timp mi-a spus că acest magazin a cucerit-o cu aromele sale. Treptat le-a încercat pe toate. Inclusiv cafeaua boabe și măcinată. Uneori își face cafea la expresor, alteori apelează la bătrânul ibric. Se bucură în fiecare dimineață de gustul său intens. Eu mă bucur de mirosul său îmbietor.

Este foarte fericită că în sfârșit a descoperit o cafea pe gustul ei. De aceea, de fiecare când vin musafiri, îi întreabă imediat dacă poate să îi servească cu o ceașcă de cafea. Le dă posibilitatea să și aleagă. Le face fie la expresor, fie la ibric. Musafirii sunt încântați de cafeaua servită și o întreabă de unde a cumpărat-o. Ea răspunde imediat că de pe KaffeRoma.ro. Le recomandă și lor să intre, pentru a-și achiziționa diverse sortimente de cafea de cea mai bună calitate. Stau și o privesc, și mă bucur că am decis să-i iau expresorul care a contribuit la descoperirea acestui magazin cu produse ce te cuceresc cu aromele lor.

Articolul precedentDe mână cu poezia
Articolul următorPe-o aripă de vis

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog