Acasă Recomandări VforVintage online shop

VforVintage online shop

Author

Date

Category

V-am spus că îmi plac cumpărăturile online și hainele vintage, puțin ieșite din tipar? Nu cred că că v-am spus. Ei bine, vă spun acum. Îmi plac foarte mult cumpărături online. De ce? În primul rând fiindcă sunt foarte convenabile, și în al doilea fiindcă sunt foarte interesante. În mediul online găsesc articole vestimentare chic, create chiar de fashion designers. De fiecare dată când fac cumpărături online reușesc să îmi iau vintage clothes, vintage bags sa vintage jewelry la un preț foarte avantajos. Datorită chiriilor foarte mari, în magazinele staționare hainele sunt de multe ori mult mai scumpe. Din acest motiv, îmi cumpăr foarte puține lucruri din astfel de magazine.

Îmi place foarte mult să caut pe google și să descopăr noi magazine online cu articole vestimentare, în special vintage. Acest stil de îmbrăcăminte consider că se potrivește foarte bine cu felul meu de a fi. Tot căutând pe google, am descoperit de curând un nou magazin cu articole vestimentare și accesorii foarte interesante. Sunt exact pe gustul. În magazinul online VforVintage se găsesc articole vestimentare la modă create de designeri români. Sunt articole, care din punctul meu de vedere, au un farmec.

Dacă și vouă vă plac hainele vintage, ieșite din tipar și care vă ajută să vă creați un stil personal, vă recomand să intrați în acest magazin online. Ce am găsit în acest magazin, atunci când am intrat? Am descoperit foarte multe articole care imediat mi-au atras atenția. Am văzut bluze, cămași, cardigane, hanorace, rochii, jachete bomber, pantaloni, bijuterii, genti.  Gama de produse este una foarte variată, nici nu știi la ce să te uiți și ce să îți alegi în final.

Unul din produsele mele preferate este o rochie de culoare albastru denim, confecționată din poplin de bumbac 100%.  Este o rochie cu un stil aparte cu colțuri asimetrice, ce se prinde în părțile laterale cu șiret. Pe spate rochia are un print digital frezie. Este prevăzută cu fermoar lateral pe șold.

rochie vforvintage

Este frumoasă, nu-i așa? Mi se pare o rochie foarte potrivită pentru noul sezon de vară care abia a început. Dacă nu vă place, vă pot spune că pe site se găsesc multe modele de rochii frumoase. De exemplu, dacă intrați pe acest site, veți descoperi și rochia cămașa din denim închis. Nu trebuie să uităm că rochiile cămașă sunt la modă în acest sezon, așa că nu ar trebui să ne lipsească din gaderobă. De asemenea, există multe alte articole vestimentare în acest magazin care nu ar trebui să ne lipsească din garderobă. Cu ajutorul lor ne putem crea ținute foarte chic.

După ce ne alegem ținuta, trebuie neaparat să ne uităm la accesorii. Sunt de-a dreptul minunate. Cerceii, pandativele, inelele, brățările te cuceresc de la prima vedere. Sunt bijuterii lucrate manual din materiale prețioase, de designeri romani. Ele vor da ținutelor un farmec aparte. Este vorba despre acel farmec pe care cred că îl căutăm întotdeauna noi, femeile. De aceea, vă recomand să intrați și voi în acest shop online. Cu siguranță nu veți regreta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog