Acasă Sfaturi Trucuri pentru mascarea cearcănelor

Trucuri pentru mascarea cearcănelor

Author

Date

Category

Cearcănele reprezintă una din problemele cu care se confruntă majoritatea femeilor, chiar și bărbații. Toată lumea crede că apariția lor ține doar de lipsa odihnei. Însă există și alți factori care contribuie la apariția lor, precum genetica, obiceiuri deloc sănătoase precum fumatul, soarele sau trecerea anilor. 

Indiferent de situație, există câteva forme de disimulare a cearcănelor, și, de asemenea, se pot evita. Dacă suntem predispuse la cearcăne, va fi dificil, și poate că va trebui să recurgem la machiaj. Dacă există alte cauze, trebuie folosite alte trucuri pentru a le elimina. 

Odihna zilnică

Nu trebuie să dormim cele opt ore de care vorbește toată lumea, ci să încercăm să ne odihnim. Trebuie să scăpăm de stres, pentru a ne odihni cum se cuvine. Pentru a ne odihni bine noaptea, este bine să facem sport pe parcursul zilei care, în plus, activează circulația împiedicând formarea cearcănelor. O jumătate de oră de sport este suficient. De asemenea, este bine să avem o dietă echilibrată, care ne împiedica să acumulăm toxine. Ochii noștri nu vor mai fi umflați. Introducerea de antioxidanți în dietă ne va ajuta să avem o piele mai netedă. Nu doar ne vom odihni mai bine, ci vor dispărea și cearcănele.

odihna zilnica-cearcane

Mascarea cearcănelor cu ajutorul machiajului

Există zile când suntem foarte obosite, avem cearcăne și ochi umflați. Așa că, trebuie să apelăm la machiaj. În prezent sunt multe corectoare, cu texturi diferite, astfel că putem alege produsul adecvat pentru pielea noastră. Trebuie aplicat ușor pe piele, niciodată frecând. Pielea din această zonă este sensibilă și trebuie să evităm orice lucru care o poate afecta. De asemenea, putem folosi un iluminator cu o nuanță mai deschisă decât a machiajului, pentru a lumina mai mult privirea.

Există corectoare în nuanțe de galben, care sunt cele mai utilizate, având în vedre că neutralizează nuanța violet a cearcănelor. Cu toate acestea, există alte corectoare, precum cele albastre, pentru pielea mai închisă, sau portocalii, pentru pielea albă. Trebuie să știm să alegem corectorul adecvat, pentru a obține rezultatul dorit.

machiaj pentru cearcane

 

Mici remedii casnice

Acasă putem folosi diverse remedii pentru a elimina cearcănele. Una din cele mai bune forme pentru a reduce umflătura este aplicarea a unui lucru rece. De exemplu, putem pune o linguriță în frigider, iar apoi o punem pe ochi. Și feliile de castravete sunt un bun remediu. Ele ameliorează și reduc cearcănele. De asemenea, se spune că vitamina C ajută la albirea și netezierea pielii, deși poate fi un remediu agresiv, așa că trebuie folosit cu măsură. Și sucul de lămâie este foarte eficace pentru petele de pe piele.

remedii casnice cearcane

Articolul precedentCând mă uit…
Articolul următorLauraCalin.ro an inspirational blog

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog