Acasă Recomandări Targetweb.ro te ajută să-ți optimizezi blogul

Targetweb.ro te ajută să-ți optimizezi blogul

Author

Date

Category

Întotdeauna mi-a plăcut să comunic cu ceilalți din jurul meu, să împărtășesc cu ei tot felul de lucruri, să învăț de la ei lucruri noi. Într-o zi însă, mi-a dat seama că nu vreau să comunic doar cu cei din jurul meu, ci și cu persoane  cu care nu mă întâlnesc zi de zi. Într-o zi mi-am făcut curaj și mi-am creat un blog. Am început să scriu, să comunic cu ceilalți într-un alt mod. Mi-a plăcut, dar nu am fost mulțumită. Vroiam ca din ce în ce mai mulți oameni să citească ceea ce scriu eu. Vreau ca blogul să fie pe prima pagină în motoarele de căutare. Însă nu știam cum să procedez. Din acest motiv, am început să mă informez.

Am aflat în scurt timp că pentru a-mi atinge scopul, blogul meu trebuie optimizat corespunzător. Fără optimizare de calitate nu există nicio șansa ca ceea ce scriu să apară pe prima pagina în motoarele de căutare. Orice site are nevoie de servicii de optimizare deoarece aceste servicii fac utilă pagina web atât pentru utilizatori, cât și pentru motoarele de căutare, deși aceastea din urmă sunt din ce în ce mai sofisticate odată cu trecerea timpului. Serviciile de Seo sunt necesare deoarece ajută motoarele de căutare să înțeleagă despre ce este vorba în fiecare pagină și dacă este sau nu utilă utilizatorilor.

Am aflat că un Seo de cea mai bună calitate îți poate aduce cel mai bun trafic. Marea majoritate a celor care intră pe motoarele de căutare se uită doar la site-urile de prima pagina. Recunosc că și eu fac parte dintre cei care nu se uită decât pe prima pagină. Dacă găsesc informația de care am nevoie bine, dacă nu, nu mai caut pe paginile următoare. Ca să nu mai zic că de multe ori mă opresc la primele cinci rezultate. Și bănuiesc că așa procedează foarte mulți dintre vizitatori. Din acest motiv, este bine ca site-ul să apara în primele cinci de pe pagină, deoarece sunt cele mai de încredere din Google.

Mi-am dorit să mă ocup chiar eu de optimizarea Seo, dar oricât m-aș fi informat despre acest subiect, tot nu aș fi reușit să îmi optimizez cum trebuie blogul și să obțin rezultatele dorite. De asemenea, am ajuns la concluzia că dacă vreau să fac lucrurile ca la carte trebuie să trec blogul pe domeniu propriu. Așa că mi-am achiziționat un domeniu și mi-am creat un site pe domeniu propriu. Apoi, pentru ca lucrurile să decurgă cum trebuie am decis să apelez la serviciile unei agenții Seo.

Pentru a-mi atinge obiectivele aveam nevoie alături de mine de niște profesioniști. Am întrebat în stânga și în dreapta, am căutat informații despre astfel de agenții pe google, și într-un final i-am descoperit pe cei de la Target Webhttp://www.targetweb.ro/optimizare-seo/. Nu mi-a trebuit mult să decid să colaborez cu ei. De ce? Din următoarele motive:

  • Target Web este o agenție cu peste 10 de experiență în servicii Seo de calitate
  • Au clienți toate domeniile, de la companii mai mici sau mai mari
  • Au o echipă internă de copywriteri
  • Se află în parteneriat cu peste 700 de blogeri și jurnaliști din țară
  • Este cea mai mare agenție SEO din Transilvania și in top 3 din Romania
  • Este agenția care garantează rezultate de top în motoarele de căutare
  • Lucrează cu branduri mari și își adaptează bugetul în funcție de fiecare client

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile care m-au determinat să aleg agenția Target Web. Cu astfel de echipă, cu atâta experiență în domeniu site-ul nu putea fi pe mâini mai bune. Acum pot să mă ocup liniștită de scris, căci optimizarea nu mai este problema mea.

 

Articolul precedentAvocado, beneficii pentru sănătate
Articolul următorÎndemn

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog