Acasă Recomandări Pasiunea poate deveni afacere cu Provident!

Pasiunea poate deveni afacere cu Provident!

Author

Date

Category

Sunt Irina. Sunt un om simplu căruia viața i-a făcut de-a lungul timpului numeroase surprize neașteptate. Sunt surprize care m-au făcut format ca om, m-au făcut să înțeleg care îmi este calea pe care trebuie să urmez. Prima surpriză care avea să-mi schimbe planurile a fost admiterea la facultate. Mama și-a dorit mereu să mă fac avocată. Așa că Irina a învățat pentru admiterea la Facultatea de Drept. Viața însă, avea alte planuri cu mine. A trebuit să mă pregătesc și pentru Secția de Științe Politice din cadrul Facultății de Filosofie. Am dat examen la două facultăți. Și ce să vezi, am intrat la facultatea la care a vrut viața, nu la cea la care a vrut mama.

Într-o frumoasă zi de 1 octombrie 2000 am pornit pe drum care a devenit pe zi ce trece mai frumos, mai fascinant. Mi-a plăcut enorm facultatea pe care am urmat-o. Credeam că avem să am să lucrez în domeniu. Eram curioasă ce aveam să mai descopăr. După absolvirea facultății, viața mi-a oferit alte surprize neașteptate. Mi-a dat șansa să-mi îndeplinesc un mare vis. Să scriu o lucrare și să o public. Am descoperit ce fascinant e să iei un stilou și o hârtie și să-ți lași gândurile să se transforme în cuvinte.

Am realizat că nimic nu mă împlinește mai mult decât un stilou și o hârtie. Atunci când în viață nu ai parte doar de surprize plăcute, ci și de suișuri de coborâșuri, descoperi că ai nevoie doar de două lucruri, pentru a te simți un om împlinit. Din momentul în care am descoperit cât îmi este de ușor să-mi las gândurile să se transforme în cuvinte, eu și scrisul am devenit prieteni buni. El, scrisul, a trezit în mine dorința de a trăi altfel, de a trăi printre cuvinte. El mi-a dat șansa de a transmite celorlalți gânduri de pe scena vieții, pe care eu am urcat într-o frumoasă zi, pentru a-mi juca al meu frumos și simplu rol.

Iar, atunci când cei de la Blogalinitiative m-au provocat să spun ce pasiune aș transforma în business, dacă aș avea 10,000 Ron, mi-am dat seama imediat că pasiunea pentru scris mi-aș transforma-o în afacere. Mi-aș crea propria revistă online. Propia mea revistă online!!! Ce frumos sună!!!!!! Un vis ce poate deveni realitate cu un împrumut la Provident. Provident este firma ce acordă credite de consum la domiciliu,  și care crede că ideile frumoase pot deveni realitate chiar și cu un buget redus, puțină chibzuință, puțin entuziasm și puțină creativitate.

logo provident

Cu banii de la Provident mi-aș achiziționa toate cele necesare creării revistei online, iar după crearea ei aș intra în casa mea virtuală, și aș scrie despre celelalte pasiuni ale mele, moda, gastronomie, filosofie…etc. Aș fi un om la fel de simplu, dar mult mai împlinit și fericit! Dacă nu credeți că acest lucruri este posibil, urmăriți videoclipul de mai jos și vă veți convinge. În acest videoclip, veți vedea o fată ce își transformă pasiunea pentru fotografiat în business, atunci când își cumpără un aparat de fotografiat. Totul este posibil, trebuie să crezi că undeva acolo există cineva care își poate întinde o mână, și că viața îți va da un semn despre acel cineva!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog